תזונה נכונה לילדים שלנו: קייטרינג למוסדות חינוך
תזונה נכונה היא מרכיב הכרחי בהתפתחות מיטבית בגיל צעיר. בחירה נכונה של קייטרינג למוסדות חינוך מספקת לילדים את כל המרכיבים התזונתיים שנחוצים להם, ועוד דבר חשוב: הרגלים נכונים וחיבור לאוכל שהוא גם טעים וגם בריא.
אוכל לילדים עושים באהבה
הקריטריון הראשון להצלחה של חברת קייטרינג שמספקת ארוחות למוסדות חינוך, כלומר לילדים ולילדות שלנו, הוא תשוקה. כדי לספק מדי יום אוכל שיהיה גם מזין וגם כיפי להרבה מאוד ילדים, נדרשת תשוקה אמיתית. רק אהבה לאוכל, לעשייה קולינרית, לחיפוש מתמיד אחרי מנות שילדים אוהבים ולבניית תפריטים מגוונים יכולה להוביל לתוצאות הרצויות.
בקרת איכות מחמירה
הדגש השני בבחירת קייטרינג למוסדות חינוך הוא בקרת איכות מחמירה. ילדים, ובמיוחד אלה הקטנים, מתאפיינים ברגישות גבוהה ולכן חשוב לוודא שלא חושפים אותם למזון שטופל באופן פחות ממושלם. בקרת האיכות חייבת לבוא לידי ביטוי לאורך כל שרשרת הייצור: בחירת חומרי הגלם לכל מנה ומנה, שינוע החומרים, אחסון כל מרכיב ומרכיב, הבישול, האריזה וההובלה אל המוסד כחינוכי. כשבכל רגע ורגע מוקדשת מקסימום תשומת לב לכל פרט ופרט, ההורים יכולים להיות רגועים ולדעת שהילדים שלהם זוכים לתזונה בריאה ובטוחה.
קייטרינג למוסדות חינוך עם טוויסט
מפתח חשוב נוסף להצלחה של קייטרינג עבור מוסדות חינוך הוא יצירתיות. ליתר דיוק, איזון אופטימלי בין הוספת טוויסטים מעניינים למנות השונות לבין היצמדות לנוסחאות הצלחה בהכנת אוכל לילדים. כל הורה יודע עד כמה הילדים רגישים לכל פרט: למרקם של האוכל, לריח, למראה וכמובן לטעמים אחרי כל ביס. במקביל ילדים עלולים גם להשתעמם ממאכלים שגרתיים מדי. לכן חשוב למצוא את האיזון הנכון. למשל, תבלון קליל שמקפיץ מנה, תוספת אחרת למאכל אהוב שמשדרגת אותו וכו'.
ערך תזונתי מקסימלי בכל מנה
הבסיס של השירות של קייטרינג למוסדות חינוך הוא תפריט שכל מנה בו מספקת לילדים ערך תזונתי מקסימלי, בהתאם לקשת המזון העדכנית של משרד הבריאות (שפותחה על סמך מחקרים בינלאומיים רחבי היקף). כמו כן רצוי שהתפריטים יהיו מגוונים ככל האפשר, וכמובן אסור להתפשר על הגעת המזון טרי ובדיוק בזמן.
ב-CIP Group מאכילים ילדים כבר למעלה מ-30 שנים. לצד הניסיון הרב נשמרת רמת תשוקה גבוהה לעשייה קולינרית ייחודית זו, והתוצאה היא מקסימום נחת, טעם ובריאות לכל ילד וילדה.