איך בוחרים קייטרינג מוסדי
אם יש לכם מוסד או שאתם אחראים על שירותי הסעדה של מוסד, בחירה של קייטרינג מוסדי היא דבר שאתם צריכים לדעת לעשות. לאור המורכבות הרבה שיש בבחירה הזו, אנחנו כאן עם מדריך קצר שיעזור לכם.
קייטרינג מוסדי – קריטריונים חשובים
כאשר אנחנו מדברים על קייטרינג מוסדי, יש מספר נתונים שצריכים בדיקה.
1. איכות: הדבר הראשון הוא כמובן האיכות של האוכל. כדי שהתלמידים שלכם יוכלו ללמוד בצורה ניאותה, חשוב שהמזון שתספקו להם יהיה איכותי.
2. בריאות: בדרך כלל בבחירה של קייטרינג בריאות היא לא דבר שאנחנו נותנים לו דגש, אולם לאור העובדה שזה האוכל שאותו הולכים התלמידים לאכול כל יום, אין לכם את הזכות לא לתת לבריאות מקום של כבוד.
3. מחירים: בעוד שבבחירה של קייטרינג עבור אירוע בודד המחיר הוא דבר שאנחנו יכולים להעלים ממנו העין לאור העובדה שמדובר על הוצאה שנבלעת בתוך כל ההוצאות על האירוע, ברגע שמדובר על קייטרינג מוסדי מדובר על הוצאה יומיומית שתוך זמן קצר עלולה להצטבר להוצאה משמעותית. לאור זאת, המחיר הופך להיות אחד הנתונים הכי חשובים בבחירת ספק.
לוגיסטיקה
קייטרינג מוסדי לא יכול לספק לכם אוכל בלבד. כיון שמדובר על מוסד והשירות ניתן על בסיס יומיומי, כדאי גם לוודא שהקייטרינג מספק לכם שירותי משלוח, כלים וציוד הגשה. קחו בחשבון שלא יהיה לכם זמן כל יום להתחיל לבדוק איך לדאוג לצרכים הללו בצורה נפרדת מהאוכל.
לא לשכוח - אישורים
הדבר האחרון שחשוב לזכור הוא לקבל אישורים מהקייטרינג שיש פיקוח על ההתנהלות שלו. האישור החשוב ביותר הוא אישור של משרד הבריאות שהקייטרינג פועל תחת הפיקוח שלו. לאור העובדה שאתם מוסד, אתם חייבים להקפיד על כך שהקייטרינג יעבוד תחת כל האישורים הנדרשים.
לסיכום
אם יש לכם מוסד ואתם מחפשים פתרון הסעדה איכותי, קבוצת CIP היא בדיוק מי שיכול לתת לכם שירות. לקבוצה יש ניסיון רב שנים במתן שירותי קייטרינג למוסדות, וגם אתם יכולים להפוך להיות לקוחות מרוצים. לפרטים נוספים צרו קשר בטלפון מספר 08-9726800.
קייטרינג מוסדי: לא מה שחשבתם
בעבר קייטרינג מוסדי נתפש כמוסד יעיל אבל לא מאוד מעניין. כלומר, חברה שיכולה לספק אוכל סביר להרבה אנשים, בעלות סבירה, כשהמחיר הוא ארוחה בנאלית. היום המציאות שונה לגמרי: גם קייטרינג למוסדות גדולים יכול להיות מקור לחוויות קולינריות משובחות במיוחד, בתנאי כמובן שבוחרים את החברה הנכונה.
קייטרינג מוסדי שמצליח לרגש
לא קל לייצר אוכל לקבוצה גדולה מאוד של בני אדם ועדיין להצליח לרגש. חברת קייטרינג למוסדות שמצליחה לעשות זאת היא כמובן חברה שכדאי מאוד לעבוד איתה. דרך אפקטיבית אחת להכין אוכל שיש לו ערך מוסף היא לקחת תבשילים מסורתיים ולהעניק להם פרשנות עדכנית. במקרים אלה, החיבור בין המטבח של סבתא או מאמא לבין טכניקות קולינריות חדשניות חייב להיות מדויק מאוד, כדי לייצר מנה שמזכירה לבלוטות הטעם חוויות של פעם ובמקביל מעניקה לה ריגושים חדשים.
השראה מכל רחבי העולם
עוד דרך שבה קייטרינג מוסדי מצליח להפוך ארוחה להרבה מאוד אנשים לחוויה אישית מרתקת היא הישענות על מקורות השראה מגוונים. אנחנו חיים בעידן שבו קל יותר מאי פעם ללמוד משפים בכל רחבי העולם, לגלות טעמים חדשים מהמון מדינות, להשתמש בתבלינים מעניינים מהמטבח האסיאתי והדרום אמריקאי והאפריקאי ויש כמובן עוד אופציות, ובאופן כללי להביא את היופי של הרב תרבותיות למנות שמוגשות כאן בארץ. את השפע הזה רצוי לנצל, ולשדרג את תחום הקייטרינג למוסדות.
שימוש חכם בחומרי גלם חדשים
קייטרינג מוסדי מתקדם גם יודע להשתמש בחוכמה בחומרי גלם חדשים. דוגמה מצוינת לכך היא טופו, חומר גלם שמתאפיין בערך תזונתי גבוה מאוד, ולא פחות חשוב, ביכולת לספוג טעמים ולכן להוות בסיס למגוון רחב של מטעמים אמיתיים. כשלא מעט בני אדם מעדיפים מסיבות שונות לא לאכול בשר, היכולת לבנות מנות טעימות ומזינות שכוללות חומרי גלם אחרים היא כמובן יכולת חיונית - וההבדל בין קייטרינג סביר לקייטרינג מצוין.
ב-CIP Group מתייחסים למשימה המאתגרת במלוא הרצינות, ועל בסיס ידע קולינרי עדכני ומעמיק. שפים מיומנים מובילים את הקבוצה, והתוצאה: כל ארוחה מעניקה רגעים של נחת אמיתית.